Ужгородські підприємці вийшли на мітинг, щоб обласна і міська влада не закривали заклади громадського харчування через потрапляння міста в "червону" зону карантину. Детальніше про це розповідає "Супільне".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що в п'ятницю, 30 жовтня, близько 60 підприємців Ужгорода зібралися на Слов'янській набережній з плакатами, щоб висловити своє невдоволення місцевій та обласній владі. Все через те, що місто потрапило в "червону" карантинну зону, у зв'язку з чим з Понеділка хочуть заборонити роботу громадського транспорту та закладів громадського харчування.

Власники ресторанів і їх постачальників в обуренні-після весняного карантину від їхнього бізнесу мало що залишилося і ще один вони просто не переживуть.

"зараз все трохи навпаки, - каже Тамара Готра. - Ми вже думаємо не про власне збагачення. Вже давно. Ми думаємо про виживання. Про підтримку дихання. Це як пацієнт в комі - зараз у нас такий бізнес".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Плакат мітингувальників / фото : Суспільне
Плакат мітингувальників / фото : Суспільне

До мітингувальників вийшов міський голова Богдан Андріїв. Він запевнив городян, що вже звернувся до обласної влади з листом, в якому попросив прислухатися до побажань жителів і не вводити настільки жорсткі заходи. Він пояснив, що у підприємців і влади є ще 2 дні, до понеділка, щоб залагодити це питання.

У свою чергу власники бізнесів домовилися провести ще один мітинг у суботу, 31 жовтня, під будівлею ОДА, тільки вже за участю своїх підлеглих.

"взяти з собою свій персонал, щоб туди не прийшло 20 осіб, а прийшло 500-800, - сказав мітингувальник Юрій Бережник. - Тому що показують по телебаченню і таке враження, що прийшло сюди 30 куркулів, які хочуть заробити гроші".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що закарпатці розповіли, чому не пішли на вибори.

Як повідомляв портал Знай.иа, запорожці паряться у величезних чергах на маршрутки через вірус.

Також Знай.иа писав, що Нацкорпус навідався на презентацію ОПЗЖ у Львові: представити кандидатів не вдалося.