Чоловік розбив каменем вітрину ювелірного магазину. Пригода сталася ввечері в центрі Мукачева.

2 листопала біля 9-й годині вечора чоловік жбурнув каменем у вітрину ювелірного магазину "Ювелірна фабрика Столична". Повідомляє ProZak.

Звичайно ж, вандала зафіксували камери і поліцейські швидко затримали чоловіка. Ним виявився 47 річний місцевий мешканець.

Чоловік так і не зміг пояснити свого вчинку, наразі йому інкримінують хуліганство.

Нагадаємо, у Харкові судитимуть чоловіка, який влаштував бедлам у місцевій школі.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляється, 27-річний чоловік влітку цього року був затриманий за хуліганську витівку в школі села Близнюки. За інформацією правоохоронців, підозрюваний у серпні 2020 року, будучи в стані алкогольного сп'яніння, проходив повз місцеву школу. Раптово йому в нетверезу голову прийшла дивна затія - він кинувся до будівлі школи і розбив у ньому чотири вікна.

На шум прибігли співробітники школи, яких хуліган обматюкав, після чого видерся сходами на горище і там замкнувся. На місце незвичайної події викликали правоохоронців, які затримали бешкетника.

Нагадаємо, що під Хмельницьким озвіріла банда жорстоко катувала родину фермерів, вимагаючи грошей - молотком і окропом.

Раніше портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль влаштувала дебош у готелі: розбила сокирою двері, перелякала персонал.

Також портал Знай.uа писав, що медичний канабіс в Україні вирощуватимуть під охороною поліції — у ЗМІ з'явилися перші деталі.