Поліцейські викрили мукачівця на крадіжці телефона в школяра. Крадіжку мобільного телефона скоїв раніше судимий мукачівець.

За фактом злочину у поліції відкрили кримінальне провадження. Слідство у справі триває. Повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

До Мукачівського відділу поліції звернулася мама школяра. Жінка розповіла, що в її сина в школі вкрали мобільний телефон, який знаходився у класі.

В ході розслідування справи працівники кримінальної поліції встановили, що до злочину причетний 28-річний раніше судимий мукачівець. Чоловік безперешкодного зайшов до навчального закладу та викрав з приміщення телефон.

Чужий телефон чоловік здав до ломбарду. В діях мукачівця вбачаються ознаки злочину передбачені частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. У справі триває досудове розслідування. Також правоохоронці перевіряють фігуранта на причетність до аналогічних злочинів, скоєних на території районного центру.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Львові вандали змусили городян сидіти на землі - жодної лавки. Стало відомо про те, що на Сихові зі скверу почали красти нові лавочки.

Також портал Знай.uа писав, що мера Тернополя Надала підловили на мерзенній схемі з поліцією: "Вкрали парк?" Мерію Тернополя викрили у змові з правоохоронцями. Метою змови стало виділення ділянки в одному з парків міста для подальшої забудови.

Також портал Знай.uа писав, що у Мукачеві ювелірний магазин забомбили камінням: "Чи то псих, чи то нудно" Вандала зафіксували камери.