На Закарпатті, у селі Фанчиково Виноградівського району 16-літня дівчинка померла через коронавірус. Такий висновок надали патологоанатоми, проте односельчани категорично не згодні із цією інформацією. Про це повідомляє видання «Голос Карпат».

За даними видання, дівчину напередодні смерті сильно побив відчим. У лікарні дитина померла, а після розтину тіла судмедекспертиза дала висновок про смерть від коронавірусі.

Цю інформацію підтвердили в поліції області.

Почувши висновки медиків і поліції, мешканці району неабияк обурилися. У смерті дівчинки вони звинувачують її вітчима – чоловік нібито має кримінальне минуле та неодноразово бив дружину і дітей. Запобігти трагедії з дівчиною нібито можна було, якби не байдуже ставлення оточення.

За словами виноградівців, оточуючі ігнорували очевидні свідчення насилля у сім’ї, а до того, що вітчим творив із померлою дитиною, людям було байдуже. Матір нібито знала, що чоловік знущається над її дочкою, проте мовчала через побої.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Також селяни стверджують, що вітчим ґвалтував падчерку з 12-річного віку.

"Як на мене, вже пізно щось розганяти тут, дитину поховали, докази пішли з нею. Хіба голова села з школою подадуть в прокуратуру заяву, то можливо зроблять ексгумацію, і доведуть, що від побоїв. Хоча заключення, що дитина померла, дав судмедексперт, а це вже лікарня буде мати великі проблеми, так що не вірю, що тут знайдуть правду. Немає тіла, немає діла. Нажаль, така реальність’’, - констатують люди.

Раніше повідомляли, Україна б'є рекорди по covid-19: Степанов розповів про ситуацію в країні.

Як повідомляв Знай.uа, Тарас Тополя з "Антитіла" налякав фанатів кислим виглядом у Запоріжжі: "Смуток і безвихідь".

Знай.uа писав, у Тернополі рятують хворих на коронавірус дітей - важко, б'є не тільки по пенсіонерах.