Закарпатський голкіпер Руслан Нещерет, який представляє київське "Динамо", став одним з головних героїв матчу 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти "Барселони".

Читайте Знай в Google News!

Детальніше про це розповідає місцеве видання "Закарпатський кореспондент".

Повідомляється, що початок матчу для голкіпера " Динамо "Руслана Нещерета був не найвдалішим – на п'ятій хвилині гри йому довелося діставати з сітки воріт м'яч, забитий гравцем" Барселони " Мессі з пенальті. Однак ще до перерви Закарпатський голкіпер зміг врятувати команду від ударів фаті і Педрі.

Руслан Нещерет / фото: UA Футбол
Руслан Нещерет / фото: UA Футбол

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

У другій половині матчу Нещерет здійснив карколомний сейв після штрафного у виконанні Мессі. Більш того, воротареві вдалося впоратися з ударами фаті і Роберто впритул, а також з потужним пострілом Дембеле за межами штрафного майданчика. Лише під кінець Піке зміг пробити голкіпера "Динамо" ударом головою.

Варто відзначити, що "Барселона" обіграла "Динамо" з невеликим відривом (2:1) і залишилася лідером групи G з 9 очками. Київська команда з 1 пунктом розмістилися на третьому щаблі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що 8 листопада, на стадіоні НСК "Олімпійський" в Києві відбудеться матч між столичним "Динамо" і "Шахтарем" (Донецьк).

Як повідомляв портал Знай.иа, 26-річний львів'янин побив 17-річний рекорд і став найкращим легкоатлетом України в жовтні 2020 року.

Також Знай.иа писав, що головний тренер київського " Динамо "Мірча Луческу після поєдинку проти" Барселони " підійшов до Ліонеля Мессі і попросив футболку з автографом.