На Закарпатті загубились любителі "тихої" охоти.

Вчора, 10 листопада о 18:25 годині рятувальникам надійшлоповідомлення про те, що під час збирання грибів поблизу мкр. Горяни м. Ужгород загубились 2 жінки.

Станом на 06:00 годину 11 листопада, за інформацією Управління ДСНС Закарпаття, жінок знайдено не було. Пошуки закарпаток тривають.

Для проведення пошуково-рятувальних робіт було залучено гірські пошуково-рятувальні відділення міста Ужгород, селі Вишка та аварійно-рятувальне відділення Аварійно-рятувального загону спецпризначення.

У розпалі сезону грибів все частіше грибники пропадають у лісах. Попри поширену думку про те, що губляться у лісі новачки, насправді це переважно стається з людьми, що вважають себе досвідченими грибниками. Досвідчених грибників часто підводить самовпевненість.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Чорнобилі грибники назбирали десятки кілограмів радіоактивних "смаколиків": "Перевищують норму в 10 разів" У Чорнобильській зоні відчуження затримали трьох грибників, які збиралися вивезти за периметр близько 60 кілограмів грибів.

Також портал Знай.uа писав, що прикарпатець знайшов "пальці мерця" в горах, кадри не для слабкодухих. Прикарпатець виявив дуже рідкісний гриб.

Також портал Знай.uа писав, що у Львові зник відомий науковець та колишній футболіст, який має проблеми з пам'яттю: "Не згадає навіть свого імені" Відомо, що чоловік має проблеми з пам'яттю, тож може забувати де живе та як його звати.