Закарпатські поліцейські відстежують ситуацію із дотримання протиепідемічних заходів. В умовах дії загальнодержавного карантину вони проводять перевірку суб’єктів, що здійснюють громадські перевезення в області.

У червоній зоні залишаються міста Ужгород, Берегово та Чоп, а також Великоберезнянський, Перечинський та Ужгородський райони Закарпатської області.

Рейдові перевірки місцевими правоохоронцями проводяться систематично. Вони контролюють, в умовах карантину, роботу суб’єктів господарювання на дотримання карантинних обмежень та осіб, які знаходяться на самоізоляції, а також перевіряють роботу громадського транспорту.

Працівники поліції склали, від початку введення протиепідемічних обмежень, 157 протоколів за порушення карантинних норм перевізниками. Це понад 6% від загальної кількості складених адміністративних штрафів.

В умовах карантину робота міського та міжміського транспорту неможлива без дотримання основних правил:

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще
  • дотримання дистанції між водієм і пасажирами не менше 1 метра;
  • перебування водія та пасажирів у салоні транспортного засобу в масках або респіраторах;
  • наповненість салону транспортного засобу пасажирами не більше ніж на 50 % за умови розсадки пасажирів з вільним місцем поруч, спереду, позаду.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області інформує , у випадку недотримання загальноприйнятих вимог та карантинних обмежень під час пасажирських перевезень, порушникам загрожує штраф у розмірі від 17 тисяч гривень.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що в Україні з 14 листопада вводять карантин вихідного дня: які обмеження діятимуть

Також портал Знай.uа писав, що розповіла в Україні введуть жорсткий карантин, Степанов сказав вирішальне слово: "Все закриємо!"

Також портал Знай.uа писав, де українці заражаються коронавірусом найчастіше - лікар назвав топ небезпечних місць.