На Закарпатті відомий цвинтар "Берегово" люди планомірно перетворюють на смітник.

Про це на своїй сторінці Facebook пише Олександр Дуфинець і зазнчає, що проблему має вирішувати громада, бо це питання не однієї людини.

Свої слова чоловік підкріплює "живописними" фото.

"Чого люди не поважають своїх померлих , чому не поважають самих себе і оточуючих ? Що заважає, віднести своє сміття, до встановлених для цього контейнерів ? Невже ті, хто кидає собі просто під ноги непотріб, робить так само й в себе дома ? Схаменіться!", - пише Олександр.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Чоловік вважає, що до вирішення проблеми також має підключитися місцева влада.

"Натомість ті хто слідкує за дотриманням порядку на цвинтарі, можуть вплинути на ситуацію , встановивши певні роз'яснювальні банери, або ж таблички з проханням : "Не смітити"! Виховання для того , щоби бути свідомим та підвищення рівня культури , так необхідні для наших людей!", - зазначив Олександр.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше під Одесою накрили розкрадача гробниць, страшну "колекцію" зберігав вдома: подробиці жаху

Як повідомляв портал Знай.ua, на Донбасі розкрадач гробниць вкрав з храму чудодійні мощі

Також Знай.ua писав, що розкрадачів гробниць затримали на Харківщині