На Закарпатті загинув 23-річний боєць прикордонного відділу «Соломонове» Чопського загону. Молодий чоловік отримав вогнепальне поранення.

Військовослужбовець народився і виріс у Володимирці. Він отримав смертельне поранення 9 листопада. Про це розповіла прес-служба Державної прикордонної служби.

Про надзвичайну подію розповів військовослужбовець, який ніс службу україно-угорському кордоні у складі прикордонного наряду. Він почув постріл, а згодом знайшов і пораненого військового. У загиблого була штатна зброя. До місця подій викликали медиків і поліцію. Однак молодий чоловік загинув на місці. 23-річний службовець строкової служби помер до приїзду швидкої.

У Чопський прикордонний загін молодий чоловік потрапив на початку листопада. До цього він пройшов навчальний курс. Правоохоронці і військові розслідують загибель солдата і розглядають версії самогубства і вбивства.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Загиблий-Ярослав Петрина, який 7 жовтня відзначив свій 23-й день народження. Він був мобілізований для проходження військової служби Володимирецьким ОРТЦК і СП під час весняного призову. Закінчив "Львівську політехніку" за спеціальністю інженер-конструктор. Планував здобути вищу освіту та офіцерське звання.

Нагадавши, Знай писав, що рідні загиблого прикордонника не вірять у самогубство.

Також Знай повідомляв, що волонтери з Тернопільщини приготували смачні подарунки для військових на Донбасі-соління, варення і навіть м'ясні консерви.

Нещодавно Знай передавав, що ветеран війни з Франківська розповів, як потрапив на фронт. Професорське звання та інші наукові досягнення не завадили чоловікові взяти в руки зброю.