На Закарпатті в селі Великі Лучки Мукачівського району сталася моторошна трагедія.

До обласної дитячої лікарні доставили 9-річну дівчинку, яка не подавала ознак життя. Найімовірніше, смерть настала через ураження електричним струмом, повідомляють у пресслужбі місцевої поліції.

Правоохоронці порушили кримінальну справу за фактом смерті дитини, та розслідують усі обставини та причини трагедії.

Тим часом у Броварах (Київська область) померла 5-річна дівчинка. Трагедія сталася через два дні після відвідування стоматолога, який "поклав їй миш’як". Про яку саме клініку йдеться, наразі не уточнюється. Медики припускають, що причиною смерті міг стати тромб, який відірвався.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у дніпровській маршрутці жінки "відморозилися" від хлопця без ніг: "Мовчки витріщалися у вікно"

Також портал Знай.uа писав, що на Львівщині автобус смерті зніс дитину з дороги - бідне янголятко, всі в сльозах.

Також портал Знай.uа писав, що талановита українка рятує хворого сина гачком і нитками: "Заради дитини мати здатна на все"