Чудова історія злочину і покарання сталася на Закарпатті.

В Ужгороді дві дівчини-поліцейські, що будли на вихідному, стали свідками нападу: грабіжник вихопив у 90-річного дідуся сумку, де той ніс свої гроші, і намагався втекти. Про це на своїй сторінці у Facebook пише Віталій Глагола.

Дівчата, не вагаючись ні секунди, кинулися за злочинцем та заблокували його в під‘їзді будинку.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Після цього поліцейські викликали оперативну групу, яка заарештувала нападника.

"А ви кажете - слабка стать", - зазначив автор допису.

Нагадаємо, Знай писав, що у Львові молода жінка з білим волоссям пограбувала магазин. Злодійка потрапила в об'єктив камери відеоспостереження. Вона була одягнена в чорний брючний костюм і білу блузку. Правоохоронці розшукують дану дівчину і намагаються встановити її особу.

Також Знай повідомляв, що в Миколаївській області підліток пограбував магазин, школу, а потім підпалив навчальний заклад. Інцидент стався в Очакові. правоохоронці взялися за розслідування і розшукали ймовірного правопорушника. 16-річний місцевий житель віджав ролети віконця в кіоску вуличної їжі, і забрав 3000 гривень виручки.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові банда, до складу якої зійдуть жінки обчистила магазин. Вони забрали гроші з сейфа одного з магазинів торгового центру. Правоохоронці взялися за розслідування і пошук правопорушниць.