Мешканці Ужгорода потерпають від нестерпного смороду, що йде від місцевої річки - запах стоїть такий, наче туди зливають усі нечистоти, що є у місті.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала місцева мешканка Катерина Клочкович.

“Нaш чистий Уж! Боздошський трaнспортний міст-зaпaх стоїть тaкий,що ніякa мaскa не допоможе”, – пише жінка і додає фото.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Тим часом гірські прикордонні села Галицівка та Руська, що на Путильщині, буквально потопають у відходах: тут утворилося величезне сміттєзвалище просто поруч із річкою.

Місцеві мешканці розповідають, що усе сміття неминуче потрапляє до річки, особливо активно це відбувається під час паводків. Окрім цього, поруч з купами сміття стоїть приватний будинок і земельна ділянка, де випасали худобу. Зараз ця територія перетворилася на море з відходів.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Києві комунальники насмішили жителів столиці. Вони нанесли розмітку на дорозі, минаючи калюжу.

Також Знай писав, що в Дніпрі вандали випробували на міцність нову огорожу парку. Вони гнули його ломом і намагалися зламати, але у них нічого не вийшло.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі комунальники розплачуються рибою за збиток, який вони завдали Дніпру під час ремонту мосту. У річку випустили риби на суму 110 тисяч гривень.