В Ужгороді сьогодні, 22 листопада, відбувся другий тур виборів мера. У ньому змагалися чинний градоначальник Богдан Андріїв та член партії «Слуга народу» Віктор Щадей. З’явилися перші результати екзіт-полів.

Як відомо, Ужгород – це єдине місто в Закарпатській області, де було призначено другий тур виборів. Явка на виборах склала 28% - прийшли на виборчі дільниці, щоб віддати свої голоси за того чи іншого кандидата, 26 тисяч 727 виборців.

Так, за попередніми результатами незалежного опитування думки виборців, в Ужгороді залишається чинний мер – Богдан Андріїв. Відрив від конкурента складає приблизно тисячі голосів.

Відповідно до даних екзіт-полів, соціологи вже оприлюднили наступні результати:

За чинного мера Богдана Андріїва голоси віддали 51.4% виборців, за його противника Віктора Щадея – 46.19% виборців, передає «Перший кабельний».

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У першому турі за Андріїва проголосували 25,41 % громадян, що мають право голосу; за Щадея тоді проголосували 17,91 % мешканців Ужгорода.

Загалом другий тур виборів не минув без порушень – правоохоронці зафіксували 12 повідомлень про незаконні дії на виборчих дільницях. Щодо кожного випадку було складено відповідний протокол.

Нагадаємо, що харків'янам показали, хто потрапив під крило Кернеса. Ви здивуєтеся, коли побачете ці прізвища.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Марцінків заїкнувся про новорічний ярмарок у розпал пандемії. Щорічне зростання числа інфікованих містян не зупиняють мера.

Також, "Знай.uа" писав, що експерт пояснив, чому Краснов переможе Філатова. На його думку, Філатов міг програти Краснову в другому турі виборів.

Крім того, вже відомо, що у Львові рахують голоси після другого туру виборів - там також перемагає чинний мер Андрій Садовий.