Закарпатець Іван Шепа 30 років працював, не покладаючи рук, аби відреставрував старенький BMW 321. Зараз чоловік їздить на ньому містом і говорить, що ця автівка в рази краща за сучасні машини і утре носа будь-якій євроблясі.

Читайте Знай в Google News!

Подробиці повідомляє beregovo.today.

Господар автівки розповідає, що нікуди не поспішав і реставрацію проводив протягом останніх 30 років.

Закарпатець 30 років реставрував BMW, скріншот відео

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Закарпатець 30 років реставрував BMW, скріншот відео

"У далекому 1990-му я придбав автомобіль BMW-321 1950 року випуску, у відомого старожилам міста берегівчанина Віктора Конді. Автомобіль перебував у плачевному стані – він буквально розвалювався на очах. Тому довелося витрати неймовірну кількість часу, зусиль, грошей, аби довести його до нинішнього стану - блискучого красеня на ходу. 90% деталей німецького автомобілю - оригінальні, тому їх довелося правдами і неправдами купувати по всьому світу. Допоміг інтернет – на різних сайтах я замовлял деталі переважно з Німеччини, а одну прислали аж з Аргентини. Зате тепер подивіться на цю кралечку – машина-звір!", - розповів власник.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Запорізькій області зловмисники знімають номери з автомобілів. Нова схема обману, будьте обережні.

Як повідомляв "Знай.ua", грибна ікра для швидкої закуски: смачний і перевірений рецепт.

Знай.ua писав, овочі замість хліба і багато цибулі: важливі "хитрощі" смачних котлет.