В Ужгороді голова Закарпатської ОДА Олексій Петров спробував потрапити на виборчу дільницю без паспорта.

Як повідомляє "Опора", чоловік хотів скористатися цифровим додатком "Дія".

"Чиновник не мав при собі паспорта громадянина України і, для встановлення особи планував показати членам ДВК документи за допомогою додатка "Дія", - йдеться в повідомленні.

У спостережній комісії розповіли, що Петров прийшов на виборчу дільницю близько 6 вечора і спробував зареєструватися для голосування за допомогою додатка, оскільки паспорта у нього при собі не було.

"Голова ОДА Олексій Петров не є виборцем на зазначеній виборчій дільниці, а також не є суб'єктом виборчого процесу під час повторного голосування. Більше того, відсутні якісь правові підстави для його перебування на дільниці під час голосування. Тому його намір зареєструватися на ДВК під час голосування є таким, який не ґрунтується на вимогах чинного законодавства", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, що харків'янам показали, хто потрапив під крило Кернеса. Ви здивуєтеся, коли побачете ці прізвища.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Марцінків заїкнувся про новорічний ярмарок у розпал пандемії. Щорічне зростання числа інфікованих містян не зупиняють мера.

Також, "Знай.uа" писав, що експерт пояснив, чому Краснов переможе Філатова. На його думку, Філатов міг програти Краснову в другому турі виборів.

Крім того, вже відомо, що у Львові рахують голоси після другого туру виборів - там також перемагає чинний мер Андрій Садовий.