Житель Луцька, молодий чоловік на ім'я Андрій, довгий час не вірив у серйозність епідемії коронавірусу і сміявся над тими, хто панікує.

Сміявся до тих пір, поки не захворів сам. У хлопця діагностували Covid-19 і односторонню пневмонію. Про історію "перевтілення" йдеться в сюжеті Суспільного.

"У мене в Facebook навіть пост був гнівний, мовляв коронавірус - афера століття. Думаю, таких людей багато. Я потім цей пост видалив", - зізнається Андрій.

Раніше чоловік не думав, що якийсь вірус здатен укласти його в ліжко і знесилити. 22 липня у нього і його дружини підтвердилася "корона". Дружина досить легко перенесла хворобу, а ось стан Андрія лише погіршувався.

"Вдихав, і відразу ставало погано. Нудило, кидало в піт. Я не міг затримати повітря навіть на 10 секунд", - згадує чоловік. Такий стан тривав довгих два місяці, під кінець хвороби в Андрія практично не лишалося сил ні на що.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Зараз лучанин здоровий, і добре знає, що собою являє коронавірусна інфекція.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що українська волонтер Леся Литвинова, яка працює у благодійній організації, розповіла про жінку, яка шукала кисень для тата.

Також Знай писав, що за попередню добу в Україні зафіксували нових 12 287 нових випадків зараження коронавірусом.

Нещодавно Знай передавав, що коронавірус є тривалим захворюванням, яке має кілька етапів. Умовно можна виділити три головні стадії розвитку цієї хвороби.