У містах в останні дні осені може стояти тепла погода, і навіть виднітиметься зелене листя. Гори - зовсім інша справа: тут зима приходить набагато раніше.

Навіть незважаючи на це, у 2020 році зима в горах й полонинах почалася раніше, ніж зазвичай, відкинувши календарні правила. Так, Полонина-Руна, що на Перечинщині, убралася в біле, пише "Голос Карпат".

Світлиною з першим снігом поділилися вражені читачі - верхівки гір вкриті білою ковдрою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Харкові зацвіли каштани у вересні. Городяни зняли цю аномалію на камери і показали в соцмережах. За деякими даними до аномалії призвело занадто спекотне літо і рано опале листя з дерев.

Також Знай повідомляв, що в ботанічному саду Запоріжжя зацвів бузок. Цвіте і пахне місцевим на радість. зараз в саду знаходиться відразу три сорти рослини. Йдеться про осінній бузку, яка починає цвісти в липні-серпні. Також, частково це відбувається і у вересні.

Нещодавно Знай передавав, що в Україні перед Новим 2020 роком почали цвісти ромашки. Квіти розпустили бутони і почали цвісти на Закарпатті. Таку аномальну поведінку природи було помічено в селах Іршавщини, там розцвіли ромашки та віоли. На Закарпатті, як і по всій Україні тримається аномальна погода.