87-річна мешканка Києва Галина Горяна винайшла власну методику довголіття і активно ділиться нею з іншими.

В сюжеті UA: Перший жінка розповідає, що ніякого секрету, про який не знає людство, немає. Все старо, як світ: здоровий спосіб життя, спорт і оптимізм - золоті правила довгого і насиченого життя.

"Мені 87 років, дивіться, я можу бути здоровою і ви можете теж",- каже Галина. Що ж, дивлячись на неї, сумнівів в цих словах не виникає. Пенсіонерка дійсно виглядає відмінно і випромінює неймовірний оптимізм.

А на Тернопільщині живе 87-річна Ганна Величко. Жінка відома своєю любов'ю до прогулянок босоніж. У своєму похилому віці вона гуляє без взуття з ранньої весни до пізньої осені і дуже не любить взуття. "Ходжу, поки сніг не випаде, а коли холодно, беру валянки", - каже Анна.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що мешканка Чернівецької області Марія Ватаман відзначила столітній ювілей-старенька чекала святкування з родиною, проте настрій дещо зіпсувалаа.

Також Знай писав, що на Хмельниччині жінка відзначила столітній ювілей. До неї в гості прийшли всі діти, онуки і правнуки, а також завітали місцеві чиновники, щоб привітати з такою круглою датою.

Нещодавно Знай передавав, що Львівська довгожителька Анастасія Ксьондз відзначила свої 103-й день народження.