На Закарпатті правоохоронці затримали працівника прикордонної служби, який займався контрабандою тютюнових виробів - на літаку він переправляв товар до сусідньої Румунії.

Як повідомляє пресслужба ДСПУ, за зловмисником стежили не один місяць, і врешті-решт зловили на гарячому. Чоловік саме готувався до польоту на околиці селища Вишково Хустського району, це близько 4 кілометрів від кордону.

Окрім самого прикордонника, копи затримали ще чотирьох чоловіків, які ймовірно причетні до злочину. Всі вони мешкають у Хустському районі Закарпаття.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Правоохоронці також встановили, що один із затриманих (на момент затримання був у стані алкогольного сп’яніння), є священнослужителем Московського патріархату.

Неадлеко від місця запланованого зльоту копи знайшли 19 ящиків тютюнових виробів, одну вантажівку та три позашляховики.

Також на Закарпатті митники виявили контрабандні цигарки у залізничних вагонях потягу, що прямував з Російської Федерації. Про це йдеться у повідомленні Закарпатської митниці на офіційній сторінці у Facebook. Так, відомо, що потяг прямував з Росії до Сербії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, мера заарештували просто на засіданні: пивний бізнес чиновника викликав питання.

Як повідомляв Знай.uа, українка замість свого замовлення отримала від "Нової Пошти" розмоклу смердючу посилку.

Знай.uа писав, на Закарпатті знайшли прикордонника з простреленою головою: пустив кулю в лоб.