Стало відомо про те, що дівчина з села на Закарпатті відкрила салон з весільними сукнями в Будапешті. Історія успіху.

Таким чином, повідомляється, що Рената Даньо народилася в селі Дерцен, що на Закарпатті. Разом з подругою не так давно вона відкрила салон з весільними сукнями прямо в центрі Будапешта.

Рената Даньо, фото, соціальні мережі
Рената Даньо, фото, соціальні мережі

Називається він "DANO Szalon". Сама дівчина, до слова, вже сім років працює в сфері краси. Вона вивчила професійно Перукарське мистецтво, а також мейк-ап.

Зараз, нарешті здійснилася її мрія. Вона відкрила весільний салон в Будапешті. У цьому їй допомогли родичі, а також найкраща подруга, яка стала партнером по бізнесу - Юдіт Чікоя. Вона, до слова, приїхала в Угорщину з румунської Трансільванії.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Салон мешканки Закарпаття в Будапешті, фото: соціальні мережі
Салон мешканки Закарпаття в Будапешті, фото: соціальні мережі

Після того, як дівчата познайомилися, практично відразу подружилися. Вони зрозуміли, що у них спільні плани і мотивації, які потрібно втілювати в життя разом.

Але, як виявилося, відкрити бізнес в Будапешті не так просто. На підготовку пішло багато часу, і довелося повністю переїхати в Будапешт.

Унікальність салону в тому, що там можна не тільки вибрати весільну сукню з аксесуарами, але і зробити зачіску, і вибрати квіти. Все що потрібно для ідеального весілля.

Вони з подругою працюють самостійно, не наймаючи інших людей. Зараз, через пандемію коронавірусу бізнес трохи охолов, але, вони вірять, що все буде добре.

Нагадавши, Кабмін відкрив полювання на ФОПів.

Як повідомляв Знай. ua, розлючені українці висунули вимоги Гончаруку, фото з мітингу.

Також Знай. ua писав, що у Верховній Раді прийняли новий закон для ФОП.