Літо 2017 року стало для родини Зінчуків справжнім випробуванням. Крихітного Матвійка забрали до реанімації у тяжкому стані.

У хлопчика біли сильні епілептичні напади та двостороннє запалення легенів. Майже місяць лікарі рятували малюка, але на лікування він через неврологічні порушення довгий час не реагував, пише ТСН.

"В рік ми зробили повторне МРТ, виявили субдуральні гематоми в головному мозку з обох боків, потрібна термінова операція. Ми місяць перебуваємо в лікарні із сильними епілептичними нападами, був гнійний бронхіт. Нашого синочка підготовлюють до операції, роблять бронхоскопії. Матвійко дуже мучиться головними болями", - розповідає мама хлопчика.

Через те, що малюк часто хворіє, усі здобутки під час реабілітації втрачаються. Батьки просто не в змозі фінансово впоратися з лікуванням сина. Зараз Матвію готові зробити операцію на ніжках, це дозволить стопам хлопчика розвиватися нормально. В майбутньому є надія, що Матвій зможе ходити. Самостійно зібрати кошти на лікування у батьків немає можливості, тож вони просять усіх небайдужих відгукнутися.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк 5168 7451 0175 5897 Зінчук Антон Миколайович

Нагадаємо, Знай писав, що франківчанка з ампутованими ногами змушена переповзати через дорогу, щоб купити хліб.

Також Знай повідомляв, що маленький киянин Коля Мостовий страждає від рідкісної хвороби-синдрому Драве.

Нещодавно Знай передавав, що багатодітна мати із Запоріжжя втратила документи і зазнала цькування з боку городян.