В одному з районів Закарпаття, у Поляні (Свалявський район) випав перший сніг.

Відповідним фото на своїй сторінці у Facebook ділиться місцева мешканка Олександра Засадна.

Хоча до зими залишилися лічені дні, в більшості українських міст панує осінь - як по температурі повітря, так і по зеленому листю. В цей час закарпатці вже милуються першими зимовими картинами з вікон власних будинків.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Тим часом село Ланчин на Прикарпатті було практично повністю затоплене під час повені в червні. З того моменту в селі побували безліч чиновників, в тому числі і президент Володимир Зеленський, які обіцяли виправити шкоду заподіяну стихією. Однак через п'ять місяців нічого не змінилося.

В даний момент жителі Ланчина продовжують жити в напівзруйнованому селі, де зруйновані практично всі дороги через що вони нагадують болото, а частина населеного пункту залишається недоступною.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що затоплену Буковину залишили без виплат Зеленського

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Росії настав "льодовиковий період"

Також, "Знай.uа" писав, що Київ перетвориться на Антарктиду на вихідні