Неймовірний скандал розгорівся на Волині: тут 13-річна школярка народила дитину від свого 63-річного вітчима.

Про це йдеться в сюжеті "Стосується кожного", анонс якого опублікували на сторінці у Facebook.

Про вагітність стало відомо ще навесні, а в середині серпня хлопчик вже народився. Одразі після пологів до новоспеченої матусі навідалися правоохоронці, щоб встановити батька немовляти.

"За результатими ДНК встановлено, що батьком цієї дити є вітчим цієї дівчинки, малолітньої мами", - розповіли у поліції.

Матір неповнолітньої, 36-річна Марія, яка виховує із співмешканцем трьох спільних дітей, відмовляється вірити у його причетність до зґвалтування доньки.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Вона не хотіла казати від кого, лише сказала: "Мамо, я вагітна". Ну вона мені говорила, що батько Віталік", - говорить мама дівчинки.

За документами, батьком хлопчика є 22-річний Віталій, який протягом трьох років навчався разом із малолітньою породілею у дитячому оздоровчому центрі. Восьмикласниця зізналася журналістам, що мала інтимний зв'язок ще з кількома дорослими чоловіками.

"Я з нею стосунків ніяких не маю. У мене є дворічна донька, я її сам виховую. Я просто не хочу, щоб вона мені життя калічила", - розповів Віталій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вагітна жінка була всіяна синцями, ніхто не розумів чому: правду розкрило УЗД.

Як повідомляв "Знай.ua", 11-річна дівчинка завагітніла від співмешканця мами, тривогу забили сторонні люди.

Знай.ua писав, школяр місяцями ґвалтував молодшу сестру, а батьки не помічали, поки дівчинка не завагітніла.