Масова ДТП на Мукачівщині (Закарпатська область) забрала п'ять життів у понеділок, 30 листопада.

Як повідомляє пресслужба поліції Закарпатської області, аварія трапилася на трасі Мукачево-Рогатин між селами Пістрялово та Лалово. В аварії брали участь вантажівка Scania та легковик ВАЗ-2115. Зазначається, що 65-річний водій легковика виїхав на зустрічну смугу.

Від шаленого удару на місці загинули четверо людей - пасажири - 45-річний чоловік, 44-річна жінка і 13-річній хлопчик та водій ВАЗ. Травми отримав його брат-близнюк. Травмовану дитину рятувальники витягли з салону та передали лікарям екстреної медичної допомоги. Проте врятувати малечу не вдалося: хлопчик помер у реанімаційному відділенні обласної дитячої лікарні у місті Мукачево.

Загиблими дітьми виявилися близнюки Женя та Саша.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Особу водія вантажівки також встановили: ним виявився 49-річний мешканець Житомирщини.

Користувачі Facebook, зокрема вчителі, масово роблять дописи та згадують, якими були загиблі братики-близнюки.

Як зазначають у соцмережах, хлопці навчались в одній зі шкіл Мукачева і грали за футбольний клуб “Соколята”.

"Висловлюємо щирі співчуття з приводу смерті. Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити душевний біль, від втрати рідної людини. Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи. Нехай милосердний Господь упокоїть його душу у Своїх Небесних Оселях, там, де спочивають праведні. Вічна пам’ять….", - пишуть у Facebook.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Golf на швидкості врізався в акумулятор електро-тягача Scania, відео. Батареї є унікальною проблемою, оскільки ви дійсно не хочете, щоб вони розірвалися під час аварії.

Як повідомляв "Знай.uа" , некерований автокран налетів на маршрутку, люди ахнули: "Дах зносить!"

"Знай.uа" писав, у Києві легковик зробив "сальто" і приземлилась на дах: дуже страшно.