Модель Марина Гичка народилася в селі Лохово, що на Закарпатті. Нещодавно дівчина позувала у дизайнерському вбранні в ОАЕ на Arab Fashion Week.

Марина жартує, що модельна кар'єра для неї почалася тоді, коли вона вперше взула мамні туфлі на підборах, пише Mukachevo.

Своїм прикладом дівчина доводить, що мрії здійснюються, головне - завжди чітко усвідомлювати, чого насправді ти хочеш від життя.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Довгі спідниці, хустки і чорна паранджа, яка огортає жінку з голови до ніг - це далеко не все що варто знати про моду в ОАЕ. Сучасний Дубай - одне з найбагатших міст на планеті, що автоматично робить його найбільшою столицею шопінгу. Тому тут творять дуже талановиті молоді дизайнери, і в Емірати їдуть оновлювати гардероб модники з усього світу, - каже Марина, - Зрозуміло, тут віддають данину місцевим традиціям (найчастіше за допомогою аксесуарів). В Дубаї можна запросто зустріти місцеву жительку у вбранні, яке було представлене буквально місяць назад на Тижні високої моди! У Arab Fashion Week взяли участь більше 30 дизайнерів з різних куточків світу. Хочу відмітити Лівансько-Американського дизайнера Ramikadi, це дуже відомий дизайнер у якого одягаються багато відомих зірок".

Українка брала участь показах мод не тільки на Батьківщині та ОАЕ. В "послужному" списку у дівчини - Франція, Швейцарія, Туреччина та багато інших країн. Про модельний бізнес Марина каже: "Роботи легкої не буває. Але якщо вона до душі, то всі труднощі ти долаєш з радістю і піднімаєшся на щабель вище. Це стосується і роботи моделі".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Таня Брик з СТМПУ розважила чоловіків оголеними принадами, фаворитка шоу вміє вражати.

Як повідомляв Знай. ua, топ-модель з суперсезону вигнали на екваторі проекту за балаканину, хто не зміг підкорити серце Костромічової.

Також Знай. ua писав, що топ-модель з суперсезону Таня Брик проміняла тренажерку на пілон.