За минулу добу на Закарпатті 293 людей одужало від коронавірусу.

Як повідомляють у Закарпатському обласному ценирі громадського здоров'я, всього за весь час пандемії коронавірусну інфекцію подолали 14 650 людей.

Разом з тим, за 2 грудня COVID-19 підтвердили у 234 людей. Загалом у Закарпатській області на коронавірус захворіли 23 880 пацієнтів, з них 961 медик та 1 245 — діти.

Станом на ранок 3 грудня, в області проведено 156 650 досліджень на COVID-19 методом ПЛР та 61 018 тестів ІФА. 1 040 зразків біологічних матеріалів відібрано за минулу добу та скеровано у вірусологічну лабораторію для досліджень методом ПЛР.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Тим часом в Україні зафіксовано новий рекорд кількості осіб, що одужали від COVID-19: за добу своє одужання підтвердили 15 372 особи, що більше, ніж кількість підтверджених нових випадків коронавірусної хвороби.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що не можна їсти і пити при коронавірусі, терапевт дав поради хворим.

Як повідомляв Знай. ua, коронавірус заважає боротьбі з іншими небезпечними захворюваннями, ВООЗ.

Також Знай. ua писав, мутація Covid-19 вразила вже п'ять країн, інфіковані сотні людей і мільйони тварин.