У середу,2 грудня, в ужгородському дитсадку серйозно травмувався 4-річний малюк.

Як повідомляє "Магнолія-ТВ", через інцидент батько хлопчика звернувся до правоохоронних органів. Чоловік розповів, що діти в групі були самі, де ходив вихователь - питання відкрите.

Лікарі діагностували у хлопчика "часткову ампутацію нігтьової фаланги пальця руки". У поліції попередньо кваліфікують НП як "неналежне виконання обов'язків" вихователям, що призвело до травмування маленького ужгородця. Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Винуватцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 5-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-ох років.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в українському садочку розгорівся скажений скандал, мережа не стримує люті: "Вдарили дитину і накинулися на матір". В кінці листування в групі дитсадка в Viber "вишенькою на торті" стало повідомлення від виховательки групи.

Як повідомляв "Знай.ua", під Києвом син жорстоко розправився з матір'ю - "Розірвало внутрішні органи". За словами місцевих жителів, чоловік знущався над матір'ю багато років, поки не звів у могилу.

Знай.ua писав, в Мінську молодий учасник протестів Роман Бондаренко помер від травм, несумісних з життям.