Відома українська співачка родом з Закарпаття Аліна Паш вчергове епатувала публіку, презентувавши кліп на пісню "Dengi".

У відеоролику співачка привертає увагу до ромської культури, їхніх звичаїв та музичної спадщини. Аліна розповідає, головним джерелом для створення нового треку стали її особисті спогади з дитинства, проведеного на Закарпатті.

Закарпатку глибоко вразив общинний лад діаспори ромів, а також безумовна любов до музики та ритму в серці кожного жителя табору.

"Пакети, білі пакети, у жебі (кишені) є пістолети, золоті зуби й браслети — се реальне гетто" — слова із треку, які описують звичайні деталі такого буття.

Тож дивимось колоритно-епатажний кліп на пісню Аліни Паш "Dengi".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Dzidzio укутався у хутро і манить загадковим поглядом: "Найбільше люблю...". Співак поділився словами пісні про зиму, у якій він щиро захоплюється першим снігом, новорічними святами, колядою, катанням на ковзанах та іншими радощами зимової пори.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Карпа викрила шахраїв в Instagram: крадуть сторінки і видають себе за вас, будьте обережні. Письменниця розповіла, як потрапила на гачок аферистів

Також "Знай.ua" писав, що Бужинська підкорила пристрасним поглядом і глибоким декольте: "Дивіться"