На Закарпатті всіх небайдужих громадян просять допомогти-виник дефіцит донорської крові.

Читайте Знай в Google News!

Детальніше про це розповідається на Facebook-сторінці Закарпатської обласної станції переливання крові.

Повідомляється, що всіх здорових і небайдужих жителів Закарпаття просять з'явитися в центр переливання для здачі донорської крові. Необхідні люди донорського віку - від 18 до 60 років.

"Багато хворих земляків чекають порятунку у вигляді дози донорської крові. Прийдіть їм на допомогу, тим більше що донорство навіть корисно для організму !!!",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фото: Facebook
Фото: Facebook

Найбільш затребувана друга група крові (А) негативного резус-фактора. Другий за значимістю є перша (О), друга (а), третя (В) групи з позитивним резус-фактором, а також четверта (АВ) позитивного і негативного резус-факторів. Найменш затребуваною є перша (О) і третя (В) групи з негативним резус-фактором.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що солістка групи "KAZKA" Олександра Зарицька побувала в Харкові і здала плазму крові для онкохворих дітей.

Як повідомляв портал Знай.иа, прикарпатець пустив кров сотні разів заради хворих земляків: "у їхніх венах-моє життя"

Також Знай.иа писав, що в Харкові живе пес Тофік, який жертвує свою кров іншим собакам Центру поводження з тваринами протягом двох з половиною років. За цей час чотирилапий врятував життя 32 тварин.