Стало відомо про інцидент, який стався в дитячому садку Прикарпаття. Навіть швидку допомогу не викликали.

Таким чином, повідомляється, що в дитячому садку міста Ужгород, стався жахливий інцидент. Він показав всю людську жорстокість і байдужість в чистому вигляді.

Мати постраждалої дитини розповідає, що приблизно об 11 годині їй зателефонувала вихователька, і запитала, чи може вона відвезти свого сина в лікарню. Чіткої відповіді, що саме сталося з дитиною жінка так і не почула.

Лікарня, фото: скріншот з відео
Лікарня, фото: скріншот з відео

Про це повідомив інформаційний портал Магнолія.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

У садку мати побачила, що дитина сильно кричав від болю, а на пальці була вата з перекисом. По дорозі в лікарню дитина весь час кричав від болю, і вже був знесилений.

Швидку в садок викликати не стали. Пізніше з'ясувалися всі обставини даного інциденту.

Дитина розповіла, що хлопчик з групи закрив його в спальні, і під час того як закривав двері, то придавив палець.

У лікарні лікар зняв ватку, і разом з нею відшарувалася частина пальчика, разом з кісткою. Все висіло на маленькій частині шкірки.

Жінка розповідає, що в житті такого не бачила, і дуже складно було встояти на ногах. Доктор відразу ж відправив у дитячу хірургію, і хлопчикові провели операцію.

На щастя, все пройшло успішно, і з хлопчиком все добре.

При цьому, прикро, що керівництво дитячого садка навіть не зателефонувало, щоб запитати про самопочуття дитини. Потім, коли про це розповіли в ЗМІ, дзвінок надійшов миттєво.

Раніше повідомляли, школярка завагітніла о 13, горе-батьки махнули рукою: "винен карантин".

Як повідомляв Знай, червоний карантин в Україні: Ляшко розповів, як зміниться робота шкіл і дитсадків.

Знай писав, українцям представили новий закон про "дистанційку": як працювати вдома і навіщо потрібен гнучкий графік.