Найпопулярніший гірськолижний курорт Буковель відкрив зимовий сезон.

Як повідомляє ТСН, майже третину трас і підйомників запустили за лічені дні, і це - своєрідний рекорд за швидкістю підготовки Буковеля до туристичного сезону.

У 2019 році на відкритті проводили змагання сноубордистів і лижників, але в 2020-му - вирішили не влаштовувати додаткові масові заходи через пандемію коронавірусу. Що стосується розваг, то на курорті готують до відкриття "Буковельський ярмарок", а також готуються запалити вогні на новорічній ялинці.

На період новорічних та різдвяних свят викуплено 100% житла, зазначають організатори.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тим часом в карпатах понад десяток домашніх собак стали жертвами хижаків, що наблизилися до людських осель. В селищі Ворохта вовки не бояться підходити до населених пунктів. Мало того, хижаки впольовують своїх одомашнених побратимів: приходять уночі та нападають на місцевих собак, які ще й сидять на прив’язі. У поле зору камери якраз потрапили двоє сіроманців, що нишпорили двором. На щастя, цього разу обійшлося без жертв.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що сотні заражених норок втекли в Данії, вірус може мутувати

Як повідомляв портал "Знай.uа", ужгородських лебедів "накачують" пивом та сміттям

Також, "Знай.uа" писав, що Дніпряни влаштували справжній рай для хвостатих безпритульників