Володимир Зеленський призначив нового голову Закарпатської ОДА. Про це розповіли на порталі президента України.

Повідомляється, що 7 грудня президент України Володимир Зеленський підписав указ № 555/2020 про призначення Анатолія Полоскіна на посаду голови Закарпатської ОДА.

Читайте Знай в Google News!

"Вручаючи службове посвідчення в офісі Президента, Володимир Зеленський побажав новому керівнику Закарпатської облдержадміністрації результативної роботи на благо регіону."- зазначено в пубблікації.

Варто відзначити, що Анатолій Полоскін народився в Росії, в місті Ах в 1968 році. Навчався у місцевій школі № 76, яку закінчив у 1983 році. Відразу після закінчення школи вступив до Національної юридичної академії України імені Ярослава Мудрого в місті Харків. Довгий час працював у банківській сфері.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

З 2011 року Анатолій Полоскін є директором виноробної компанії "Шато Чизай".

Анатолій Полоскін, фото: mukachevo.net
Анатолій Полоскін, фото: mukachevo.net
Анатолій Полоскін, фото: mukachevo.net

Примітно, що в травні 2019 року вже ходили чутки про призначення Анатолія Полоскіна на посаду голови Закарпатської ОДА. Однак тоді цю посаду отримав Ігор Бондаренко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Харкові призначено нового очільника поліції

Як повідомляв портал "Знай.uа", Innovation DTEK збиратиме інноваційні рішення серед студентів

Також, "Знай.uа" писав, що легендарну "Арену Львів" взяла в жіночі руки молода киянка