"Смайл" - саме з таким позивним лікар-хірург з Ужгорода Олександр Данилюк рятував життя на сході України.

Про це на своїй сторінці пише Галина Ригус.

"У дебальцевському котлі він залишився єдиним хірургом в своєму підрозділі і наодинці проводив операції. Без обезболювальних, без плазми. Оперував в бліндажі, на колінах, прикриваючи собою поранених від землі, яка сипалася після постійних розривів мін", - пише Галина.

Жінка додала: "За дев'ять діб врятував 95 бійців! "Сміливий Лікар-Майданівець з Ужгорода, відважний Лікар-Герой!".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, на Тернопільщині помер викладач Підгаєцького професійного аграрного ліцею. Колеги повідомили, що викладач Іван Михайлович Тимчук помер на 61 році життя.

Раніше портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірус помер легендарний і геніальний хірург: "на його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66 - му році життя.

Також портал Знай писав, що на Тернопільщині вбивця тату-майстра отримав довічне: ні краплі жалю. Суд виніс остаточне рішення, але вбивця може подати апеляцію.