У дитячому садочку № 31 ціла група йде на карантин до 17 грудня: у виховательки групи "Перлинка" підтвердився тест на коронавірус.

Про це повідомляє видання Новини Закарпаття.Інфо.

"Про те, що садочок закривають на самоізоляцію нам повідомили працівники дитячого садочку", – кажуть читачі.

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 858 714 випадків зараження. За добу зафіксували 13 371 нових випадків.

Нагадаємо, в ужгородському дитячому садку стався вельми жахливий випадок, який показує людську жорстокість і байдужість в чистому вигляді. Деталями ситуації з журналістами поділилася мама постраждалого хлопчика. Жінка розповіла, що приблизно об 11 дня їй зателефонувала вихователька і поцікавилася, чи може вона відвести свого сина в лікарню. Чіткої відповіді вихователька уникала і не хотіла говорити, що ж сталося. Про це пише видання "Перший.uа".

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Степанов розповів про швидкість поширення коронавірусу в Україні.

Як повідомляв Знай.ua, втрата нюху при covid-19, Як відрізнити нову хворобу від ГРВІ.

Також Знай.ua писав, Степанов підписав документи на отримання вакцини від covid-19.