Стало відомо про те, що в Ужгороді транспорт «Укрпошти» влетів у легковий автомобіль.

Таким чином, повідомляється, що очевидці в Ужгороді, на перехресті вулиць Берченя та Підгірна, сталася ДТП. Про це повідомив інформаційний портал «Карпатський об'єктив».

Аварія в Ужгороді, фото: Карпатський об'єктив
Аварія в Ужгороді, фото: Карпатський об'єктив

На місце події виїхали співробітники правоохоронних органів. Рух по даній вулиці було ускладнено. За попередньою інформацією - ніхто не постраждав.

Поки що це все подробиці, які є в мережі на даний момент.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в четвер, 10 грудня, на Андріївському узвозі в центрі столиці через ожеледицю сталася жахлива аварія. Про це повідомляє Telegram-канал dtp.kiev.ua.

Машина на повному ходу в'їхала на тротуар прямо в людей. Незважаючи на те, що водій автомобіля намагався загальмувати, машина юзом виїхала на пішохідну частину вулиці. Причиною аварії називають ожеледь.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Підлітки зробили "кросівки" з хліба, поки українці оплакували Голодомор: цинічні кадри, від яких холоне кров.

Як повідомляв портал Знай , під Рівним сім'я священика розбилася в ДТП: їхали святкувати день народження.

Також портал Знай писав, що у Полтаві виправдали рестораторку, яка знесла 15-річного підлітка на зебрі: "був у комі, вмирав 2 місяці".