В Ужгороді невідомий шкуродер знову жорстоко познущався з беззахисної тварини. Цього разу його жертвою стало 10-місячне кошеня.

Читайте Знай в Google News!

Про це у соціальній мережі фейсбук повідомила зоозахисниця організації "Допоможи другу" Марина Романова.
Так, стало відомо, що тіло тваринки з множинними колотими ранами, здертою шкірою і відрізаними задніми лапками знайшла в районі проспекту Свободи, у четвер 10 грудня літня жінка.
Фото зі стоірнки Марини Романової
Пенсіонерка у цьому районі доглядає за бездомними кішками, тому знає всіх чотирилапих мешканців району. За її словами ще ввечері, 9 грудня, кошеня було живе, а вже зранку вона наткнулася на його понівечене тільце.

Висновки експертизи

Волонтери організації "Допоможи другу" спершу сумнівалися, чи справді тваринка стала жертвою жорстокого шкуродера. Але експертиза, зроблена в Ужгородській міській лікарні ветеринарної медицини, остаточно розвіяла сумніви - жахливі каліцтва, завдані беззахисній істоті, є справою людських рук.

"Цей виродок десь серед нас. Хто наступний? Тварина? Дитина? Нагадаю, сталось це біля дитячого садка", - написала активістка зоозахисного руху Marisha Romanova.

Варто зазначити, що це вже не перша така жахлива знахідка в Ужгороді. І в жодному подібному випадку злочинця виявлено не було.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Тернополі вандали тероризують героя АТО після смерті: "У кого рука піднялася?»

Як повідомляв Знай, п'ятирічний малюк страждав від виховательки в дитсадку: гасила сірники об руку і била по голові.

Знай писав, в Дніпрі від рук Шкуродерів загинули десятки малюків: "Розсипали отруту по галявині". Як стало відомо, масове цькування сталося 12 листопада.