Закарпатського депутата від партії Віктора Медведчука звинуватили в прислужництві Москві і знайшли у нього незадеклароване майно в Німеччині.

Читайте Знай в Google News!

Детальніше про це розповідає інформаційний портал "Новини Закарпаття".

З власних джерел видання отримало інформацію про те, що депутат від ОПЗЖ Віктор Русин володіє незадекларованим майном в Німеччині. Як з'ясувалося, це невеликий готель в Баварії, номери в якому можна забронювати через Booking.

Однак, якщо відкрити декларацію Русина, то можна побачити, що готелю в цьому списку немає. Натоместь є житлові будинки, земельні ділянки та люксові автомобілі, які були куплені безумовно не за зарплату в правоохоронних органах, де раніше працював народний обранець.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У декларації зазначено, що діти і Дружина Віктора володіють бізнесами, а на їх рахунках знаходиться по 15-20-35 тисяч євро. У самого депутата на рахунку 65 тисяч євро і 165 тисяч гривень.

"служити Москві, через її сателіти в Закарпатті, мати прихований бізнес в Європі і з трибун розповідати про патріотизм?"пише видання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що новообраний голова Закарпатської обласної державної адміністрації Анатолій Полосков провів своє перше засідання, на якому порушив карантинні установки.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Закарпатті офіційно більше не існує Виноградівського району.

Також Знай.иа писав, що колишній губернатор Закарпаття Геннадій Москаль назвав членів фракції "європейська солідарність" в облраді зрадниками.