Мукачівські випускники отримуватимуть по 1000 гривень, а ті школярі, які отримають 200 балів на ЗНО - по 50 тисяч гривень.

Відповідний проєкт Програми розвитку освіти Мукачівської міської територіальної громади на 2021-2023 роки схвалили у Мукачеві.

У міській раді пояснили, що у 2021 році розмір грошової винагороди збільшили вдвічі, для вчителів до 10 тисяч гривень. Серед нових правил - виплати випускникам школи.

Для учнів, які здобули високі бали на державній підсумковій атестації у формі ЗНО, розмір грошової винагороди збілишили до 15 тисяч гривень. Побільшає і стипендіатів Мукачівської міської ради, виплати щомісяця отримуватимуть 20 найкращих спортсменів та 20 учнів. На реалізацію програми протягом наступного року передбачили більше 3 мільйони 900 тисяч гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше повідомляли, Кабмін вніс зміни до проєкту бюджету-2021: що буде з зарплатами і пенсіями.

Як повідомляв Знай.uа, Шмигаль пояснив, як оформити допомогу від держави на 8 тисяч гривень онлайн: повна інструкція.

Знай.uа писав, менеджер "Ощадбанку" ткнула бабці дулю під ніс замість допомоги: "У нас карантин!".