У вівторок, 15 грудня, у віці 60 років раптово померла Наталія Петрівна Ярема - дружина мера міста Чоп Валерія Самардака.

Про це повідомляє портал "Трибуна".

"З глибоким сумом висловлюємо щиросердечні співчуття родині та рідним Валерія Володимировича. Нехай світла пам’ять про померлу назавжди залишиться в серцях близьких та знайомих, а Бог подарує їй вічне життя та спокій", - йдеться у повідомленні.

Раніше ми повідомляли, що від зупинки серця померла 19-річна дочка нардепа Вадима Столара. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. У своїй публікації він написав, що біда прийшла в його сім'ю. Старша дочка Діана померла уві сні. У неї трапилася зупинка серце. "Це горе, яке неможливо описати словами" - зазначив Вадим Столар.

Загиблій дівчині було 19 років, вона захоплювалася співом, танцями, а також кінним спортом. У 2013 році вона брала участь у фестивалі "San Remo 2013«, а також у проекті" музична академія. Junior». Деякий час вона проживала в США.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, пішла з життя зірка фільму" Весна на Зарічній вулиці", назавжди в серцях.

Як повідомляв Знай, зірка шоу "Голос" помер у спробі захиститися від ковіда.

Також Знай писав, що пішов з життя єдиний у світі пілот, який подолав швидкість звуку.