Жахлива ДТП в Іршавському районі (Закарпатська область) стала смертельною для відомого українського футболіста Мирослава Мудри.

Друзі та рідні спортсмена повідомляють про трагедію на своїх сторінках у соціальних мережах. Відомо, що в результаті аварії помер капітан футбольного клубу "Бужора" і колишній гравець ФК "Севелюш" Мирослав Мудра.

Спортсмен разом з партнерами по команді грав у міні-футбол у спортивному комплексі в Іршаві. Після тренування чоловіки вийшли на зупинку, де їх збила машина. Родичка загиблого Олена Мудра розповіла, що доньці Мирослава навіть року не виповнилося.

За кермом перебував молодий чоловік, який нещодавно повернувся з армії. За кермо він сів п'яним і збив трьох пішоходів. Водія встановили та затримали за статтею 208 КК.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Крім того, друг спортсмена Сергій Волошин також залишив теплі слова в пам'ять про Мирослава.

"Друже, нехай земля тобі буде пухом! Ти пішов чемпіоном", - написав він.

Нагадаємо, раніше під Львовом Audi влетів у Mercedes, троє загиблих-кров і покришки по всій дорозі

Як повідомляв портал Знай.ua, під Тернополем фура розмазала по асфальту 3 легковики і полетіла в кювет-медики не встигають відвозити людей

Також «Знай.ua писав, що під Рівним сім'я священика розбилася в ДТП: їхали святкувати день народження