Президент України Володимир Зеленський підписав наказ про призначення президентських стипендій трьом учням Закарпатської області.

Повідомляється, що 16 грудня глава держави підписав наказ "Про призначення стипендій Президента України переможцям Х Міжнародного літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка". Згідно з ним, стипендію зможуть отримати 3 учениці шкіл Закарпатської області.

Серед них:

  • Боднар Олександра – учениця 10 класу Мукачівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13 Мукачівської міської ради;
  • Іванюк Меліса – учениця 6 класу Нижньореметіївської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Берегівської районної ради;
  • Соломко Олександра – учениця 8 класу лінгвістичної школи ім. Т. Г. Шевченка Ужгородської міської ради Закарпатської області.

Переможені учениці отримуватимуть президентську стипендію протягом календарного року.

Нагадаємо, що мукачівські випускники отримуватимуть по 1000 гривень, а ті школярі, які отримають 200 балів на ЗНО - по 50 тисяч гривень. Відповідний проект Програми розвитку освіти Мукачівської міської територіальної громади на 2021-2023 роки схвалили в Мукачеві.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.иа, в Івано-Франківській області порахували, скільки жителі отримують грошей на місяць і на що витрачають свої доходи.

Також Знай.иа писав, що у Харкові міська територіальна комісія повторно опублікувала список депутатів, обраних до Харківської міськради.