Мирослава Мудру, що загинув у ДТП 16 грудня, визнали найкращим футболістом Закарпаття у 2020 році.

Про це повідомили у Закарпатській Асоціації футболу.

"На цей раз участь в опитуванні взяли 8 тренерів Вищої ліги чемпіонату області та 6 представників пера, які упродовж сезону уважно слідкували за перебігом подій на футбольних полях краю. Думки були справді цікаві. Тренери підходили до оцінювання більш ґрунтовно. Журналісти віддавали перевагу візуальному баченню гри на полі. За кілька днів було отримано дані від учасників опитування. Кожен називав на його думку трьох кращих гравців. На приз найкращого футболіста сезону претендував і капітан ФК «Бужора» (Іршава) Мирослав Мудра. Але 16 грудня сталася трагедія…", - йдеться в повідомленні на сайті Асоціації.

Жахлива ДТП в Іршавському районі (Закарпатська область) стала смертельною для відомого українського футболіста Мирослава Мудри.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Спортсмен разом з партнерами по команді грав у міні-футбол у спортивному комплексі в Іршаві. Після тренування чоловіки вийшли на зупинку, де їх збила машина. Родичка загиблого Олена Мудра розповіла, що доньці Мирослава навіть року не виповнилося.

Нагадаємо, раніше під Львовом Audi влетів у Mercedes, троє загиблих-кров і покришки по всій дорозі

Як повідомляв портал Знай.ua, під Тернополем фура розмазала по асфальту 3 легковики і полетіла в кювет-медики не встигають відвозити людей

Також «Знай.ua писав, що під Рівним сім'я священика розбилася в ДТП: їхали святкувати день народження