Ужгородський полковник Микола Журавльов отримав медаль "20 років сумлінної служби" від міністра оборони Андрія Тарана.

Церемонію вручення відзнаки провели у Національному університеті оборони України імені Івана Черняховського.

За двадцять років служби у Збройних силахУкраїни випускник факультету підготовки спеціалістів Десантно-штурмових військ Військової академії (Одеса) пройшов шлях від командира взводу до відповідальних посад у Генеральному штабі ЗСУ. За цей час зумів закінчити “генеральський” факультет Національного університету оборони України.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Закарпатцям Микола Журавльов найбільше запам’ятався, як військовий комісар Ужгородського військового комісаріату, адже цю посаду він обійняв з початком агресії Російської Федерації проти незалежної України. Креативність, ініціативність та напористість військкома Журавльова зіграла важливу роль у недопущенні дестабілізації ситуації в нашому краї.

Вітаємо нашого земляка і бажаємо не зупинятися на досягнутому.

Нагадаємо, чернівецька волонтерка й активістка Марта Левченко удостоїлася нагороди "Жінка України 2020" у номінації "Соціальний внесок".

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, тернополянка Ірина Цикорська допомагає недоношеним дітям вижити. Жінка бере участь у проекті «диво-восьминіжки». Вона в'яже м'які іграшки, які допоможуть виходити дітей, що народилися раніше терміну.