Маленька мешканка Ужгорода виборола перше місце на конкурсі краси і стала володаркою титулу "Міні-міс Україночка 2020".

Детальніше про це розповідає "М-Студіо" у своєму сюжеті.

Міні-міс Україночка-щорічний конкурс краси, в якому беруть участь найменші жителі нашої країни. Вже другий рік поспіль корона першого місця дістається дівчаткам з Ужгорода. Минулого року переможницею стала Софія Гостелевська, а вже цього року вона передала почесну корону ані Кравченко. Перші етапи конкурсу проводилися в онлайн-форматі в силу карантинних обмежень, а ось фінал пройшов у Києві 12 грудня.

5-річна Аня, незважаючи на свій юний вік, не боїться сцени і камер. Вона розповіла, що дуже любить танцювати, фотографувати і дефілювати. Практично рік вона з мамою готувалася до конкурсу – репетирувала, підбирала Костюми та аксесуари. Більше того, це вже не перша перемога юної красуні – на початку року Аня здобула титул "Міні-міс Ужгород 2020".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Протягом усього року корона переможниці належатиме ані Кравченко, а вже наступного року дівчинка стане однією з членів журі та передасть лаври перемоги новій учасниці.

Батьки ані дуже пишаються своєю донькою і планують і далі розвивати її таланти – брати участь у конкурсах, прославляти в такий спосіб рідний Ужгород.

Нагадаємо, що мешканка Мукачева перемогла у конкурсі краси. Отримала титул в Plus Size.

Як повідомляв портал Знай.иа, Українка завоювала титул" Міс Чикаго " і стала доктором: цю красу приховували 60 років.

Також Знай.иа писав, що киянка з багатодітної сім'ї завоювала титул"Міс Україна Всесвіт 2020".