У Закарпатській області затримали групу людей, які підозрюються в пограбуванні пасажира таксі.

Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП в Закарпатській області.

Повідомляється, що інформація про інцидент надійшла в поліцію близько 5 ранку в п'ятницю, 25 грудня. 37-річний мешканець Ужгородського району розповів, що став жертвою пограбування таксиста та його спільників.

Слідчим вдалося з'ясувати, що заявник сів в автомобіль "Opel", який був таксі, на вулиці Капушанській в Ужгороді у напрямку села Сюрте. По дорозі, в селі Холмок, автомобіль зупинився, і група людей відібрала у пасажира сумку з документами і великою сумою грошей. Після цього, зловмисники викинули потерпілого на узбіччя і зникли.

В ході розслідування, поліція змогла встановити власника транспортного засобу "Opel". Ним виявився 33-річний ужгородець. Його спільників також вдалося знайти - ними виявилися двоє 29-річних чоловіків.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Автомобіль зловмисників / фото : ГУНП
Автомобіль зловмисників / фото : ГУНП

Правоохоронці вилучили автомобіль, розмістивши його на спецмайданчику поліції. У підозрюваних вилучили речові докази. За фактом події було відкрито кримінальне провадження згідно частини 2 статті 186 (грабіж, вчинений групою осіб) КК України. Зараз розглядається питання про взяття фігурантів справи під варту.

Нагадаємо, що молода мешканка Закарпаття Вікторія Шутак потрапила в серйозну ДТП в Празі (Чехія).

Як повідомляв портал Знай.иа, на Закарпатті чоловік вирішив заощадити на купівлі новорічної ялинки і просто вкрасти її у сусідів.

Також Знай.иа писав, що у Житомирі затримали групу закарпатських підлітків, які обікрали одну з місцевих квартир і підозрюються в аналогічних злочинах.