Ціни в одному із закладів громадського харчування на популярному курорті Буковель ввели українців у ступор. Кава тут коштує 65 гривень, а салат з квашеної капусти - 190.

Один з відвідувачів корчмі "Фільварок" сфотографував меню і опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Актуальні ціни тут, м'яко кажучи, шокують. За 190 гривень відвідувачам пропонують скуштувати 200 грамів салату з квашеної капусти, а за 200 гривень - з'їсти порцію вареників. За 100 грам свинячого шашлику доведеться віддати 225 гривень, а 200 грам гречки або картопляного пюре коштує тут 109 гривень.

З десертним меню ситуація йде не краще. за вафельне тістечко зі згущеним молоком просять 100 гривень, за чашку Еспресо - 65. Порція звичайного трав'яного або ягідного чаю - 90 гривень.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Тим часом в Карпатах понад десяток домашніх собак стали жертвами хижаків, що наблизилися до людських осель. В селищі Ворохта вовки не бояться підходити до населених пунктів. Мало того, хижаки впольовують своїх одомашнених побратимів: приходять уночі та нападають на місцевих собак, які ще й сидять на прив’язі. У поле зору камери якраз потрапили двоє сіроманців, що нишпорили двором. На щастя, цього разу обійшлося без жертв.

Нагадаємо, що сотні заражених норок втекли в Данії, вірус може мутувати

Як повідомляв портал "Знай.uа", ужгородських лебедів "накачують" пивом та сміттям

Також, "Знай.uа" писав, що Дніпряни влаштували справжній рай для хвостатих безпритульників