У вівторок, 29 грудня, на горі Піп Іван Чорноморський замерзає крига.

Про це на офіційній сторінці в Facebook пише чорногірський пошуково-рятувальний пост.

"Увага! Шторм! Станом на 10:00, 29 грудня, на г. Піп Іван Чорногірський хмарно, туман (видимість до 10 м), висока вологість (намерзає крига), вітер південний, 22 м/с., температура навколишнього середовища -5°С", – йдеться у повідомленні.

Рятувальники радять українцям утриматися від виходу у високогір'я, це може бути небезпечно не тільки для здоров'я, але і для життя.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

До слова, синоптики обіцяють аномально теплу погоду на Новий рік. Непростий 2020 рік вирішив не залишати українців без свого останнього "підлого" подарунку і замість снігу принесе справжню весну. Так, за прогнозами синоптиків, на Новий рік погода в Україні буде теплою – стовпчик термометра не опуститься нижче нуля. Українців полюють рясні дощі, які чергуватимуться з мокрим снігом.

Нагадаємо, погода на Новий Рік готує українцям сюрприз під шампанське та олів'є.

Як повідомляв портал Знай.ua, "підкорювачка Андріївського узвозу" в ожеледь стала зіркою, поки її мама плакала. Марія Моїсеєнко виявилася гімнасткою і знала, як правильно падати

Також Знай.ua писав, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму.