Ввечері 31 грудня у гірській частині Закарпатської області почнуться потужні дощі, високогір'я вкриє мокрий сніг.

Закарпатський обласний центр з гідрометеорології оголосив штормове попередження. Непогода продовжуватиметься до 1 січня включно.

"Подекуди – туман, налипання мокрого снігу, в горах слабка ожеледь. На окремих ділянках гірських доріг ожеледиця (І рівень небезпечності, жовтий)", – зазначають синоптики.

Нагадаємо, кожного року сотні тварин страждають від найулюбленішої новорічної розваги - феєрверків, салютів та петард. Від різких гучних звуків тварини лякаються, і це може спричини серцевий напад з летальним наслідком.

Тим часом на Закарпатті родина Кузьменків тримає готель, схожих ви не знайдете ніде в Україні: справа в тому, що окрім господарів, гостей зустрічає сотня пухнастиків. Інна Кузьменко розповіла Суспільному, що тут мешкають котики, яких знайшли на вулиці, вилікували та виходили. Перші пухнасті мешканці з’явилися тут ще у далекому 2004 році.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, пес без лапки відважно воював з терористами і заслужив вищу нагороду, неможливо дивитися без сліз.

Як повідомляв Знай.uа, кішка постійно кидала своїх кошенят і тікала в ліс, коли з'ясувалося навіщо, господиня плакала.

Також Знай.uа писав, що у Львові господарі нагодували кішку контрацептивами, і у неї щось виросло, бідна Мурка.