В Ужгороді крихітна Софійка провела два дні разом з мамою у школі волонтерів.

З ранку і до самого вечора крихітка на грудному вигодовуванні була разом з учасниками тренінгу, не капризувала, тихенько бавилася і довела: вона така ж витривала, як і її мама. Про це на своїй сторінці у Facebook пише Катерина Легерда.

"Мама волонтер за покликом! Молода багатодітна мама, дружина учасника АТО, жінка, яка встигає поєднувати роботу та материнство, громадські зобов'язання та виховання трьох дітей, а на плечах ще 90 річна бабуся!

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Дай вам Бог усім сили, здоров'я, родинного затишку та божого благословення!", - йдеться у публікації.

Тим часом незряча пенсіонерка зв'язала шкарпетки для тисяч захисників України: "Щоб синочки не мерзли".

Нагадаємо, чернівецька волонтерка й активістка Марта Левченко удостоїлася нагороди "Жінка України 2020" у номінації "Соціальний внесок".

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, тернополянка Ірина Цикорська допомагає недоношеним дітям вижити. Жінка бере участь у проекті «диво-восьминіжки». Вона в'яже м'які іграшки, які допоможуть виходити дітей, що народилися раніше терміну.