На Закарпатті через аномально теплу зиму бурі ведмеді ніяк не можуть піти у сплячку.

В сюжеті "Першого кабельного" розповідають, що герої цієї історії - 32 клишоногих, які з різних причин потрапили до реабілітаційного центру. Тут вони себе почувають, як вдома: вони завжди ситі, доглянуті і люблять людську компанію.

Працівники центру зазначають, що більшість клишоногих вже другий рік поспіль не сплять взимку, і це не дуже добре для їхнього режиму.

Тим часом на Львівщині звільнили ведмедя, над яким знущалися 12 років. Повідомляється, що на Львівщині звільнили ведмедя Михайла, якого 12 років утримували на території готельно-ресторанного комплексу Шепільська в жахливих умовах. Власники тварини постійно обманювали відвідувачів і говорили про те, що з ним добре поводяться. Насправді ведмедя тримали в крихітному вольєрі і всіляко над ним знущалися.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що у зоні відчуження засікли стадо здичавілих корівок

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Запоріжжі судитимуть шкуродера, який угробив таксу

Також, "Знай.uа" писав, що "Єгипетський злодій" позбавив харків'ян врожаю капусти